HIZLI VE ÖFKELİ 7 – FAST AND FURİOUS 7 FULL TÜRKÇE DUBLAJ İZLE


Tüm heyecanıyla devam eden Hızlı ve Öfkeli 7 – Fast and Furious 7 filminin son serisi’nin vizyon tarihi 11 Temmuz 2014 yılı olarak belirlenmişti. Ancak filmin başrol oyuncusu Paul Walker’ın ölümüyle birlikte film ile ilgili herşey belirsizliğe girmişti. En son yayınlanan haberlere göre filmin 3 Nisan 2015 yılında vizyona gireceği öğrenildi.
Filmin çekimleri 31 Mart 2014’te tekrardan çekilmeye başlandı. Paul Walker’ın oynadığı sahneler için 4 tane dublör kullanılmış ve yüzünün görüleceği sahnelerde CGI tekniği ile gerçeğinden ayırt edilemeyecek. Hızlı ve Öfkeli filmi’nin en çok ses getirecek serisi olarak görülen 7. ve son serisi herkes tarafından heyecanla ve merakla bekleniyor.
Söylentilere göre filmde ilginç bir mesaj vermek için Paul Walker ölü numarası yapıyor olabilir. Filmin sonunda çıkıp “ben daha ölmedim hız iyi bir şey değil sonucu ölüm olabilir” gibi mesajlar vererek filmi sonlandıracaklar. %99 öldü ama en iyisi filmin vizyona gireceği tarihi bekleyip görmek.
Hızlı ve Öfkeli 7 izle imkanını sitemizden sizlere sorunsuz bir şekilde sunuyoruz. Hızlı ve Öfkeli 7 filmini ayrıca Türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe dublaj izle kısmından hdfilmsaatitr.com adresinden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hızlı ve Öfkeli 7 – Fast and Furious 7 izle esnasında bir sorun yaşarsanız ya da görüşlerinizi belirtmek isterseniz aşağıdaki yorum formunu doldurup düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki görüşleriniz hem bizler için hem de filmi izleyecek binlerce kişi için önemli bir yer tutmaktadır.
Son olarak sizlere en iyi Hızlı ve Öfkeli 7 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok görmeyin :)

Tür: 2015 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Editörden Seçme Filmler, Gerilim Filmleri, IMDB 7+ Filmler, Manşet Filmler, Suç Filmleri

Yapım: 2015

IMDB Puanı: 8.6

Yönetmen: James Wan

Oyuncular: Jason Statham , Vin Diesel , Paul Walker , Michelle Rodriguez , Dwayne Johnson

Etiketler: 2015 Filmleri izle, Fast and Furious 7, Fast and Furious 7 full izle, Fast and Furious 7 izle, Fast and Furious 7 türkçe dublaj izle, Hızlı ve Öfkeli 7, Hızlı ve Öfkeli 7 2015 izle, Hızlı ve Öfkeli 7 720p izle, Hızlı ve Öfkeli 7 filmini izle, Hızlı ve Öfkeli 7 full izle, Hızlı ve Öfkeli 7 hd izle, Hızlı ve Öfkeli 7 izle, Hızlı ve Öfkeli 7 sinema çekimi izle, Hızlı ve Öfkeli 7 tek parça izle, Hızlı ve Öfkeli 7 türkçe dublaj izle
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film saati - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger